LEV 

Voor HSP'ers, (U)HB'ers en beelddenkers

LEV mini-symposium "Hoogbegaafd in het onderwijs"


Op zaterdag 2 oktober 2021 organiseert LEV een mini-symposium in Zwaag, Noord- Holland. Het thema van de middag is: "Hoogbegaafd in het onderwijs."

Mr. Fleur Terpstra geeft samen met haar collega Ingeborg de Groot een lezing over de rechten en plichten in onderwijsland. Fleur is een expert op het gebied van onderwijsrecht en zet zich in voor leerlingen, studenten en ouders in het onderwijs. Ingeborg heeft jarenlange ervaring in het onderwijs en heeft veel kennis van alternatieve onderwijstrajecten en persoonlijke coaching. De lezing is een unieke kans voor ouders om hun casus te bespreken, want ouders die zich inschrijven voor het mini-symposium mogen (indien gewenst geanonimiseerd) een casus insturen. LEV zal uit de inzendingen twee casussen uitkiezen die de spreeksters uitwerken en tijdens de lezing zullen bespreken.


Femke Hovinga geeft een lezing over executieve vaardigheden en de invloed hiervan op het leven van een hoogbegaafde. Femke is een vrouw met vele talenten en interesses. Met Talentissimo begeleidt ze mensen met een 145+ IQ, met InterIQ doet ze aan werving en selectie van hoogbegaafd talent en daarnaast zet ze zich in voor SENG (Supporting Emotional Needs of the Gifted). Tussendoor is Femke ook als edelsteenkundige afgestudeerd. 


Naast de twee zeer interessante en leerzame lezingen zal ik (Marianne Krijnsen) mijn boek "Mama, mag ik je iets vragen.." presenteren.
Het boek is een autobiografisch verhaal over mijn eigen ervaringen als kind en als moeder met het onderwijssysteem. Een verhaal van jarenlang vallen, opstaan en weer doorgaan afgewisseld met gedichten die ik in deze perioden geschreven heb om al deze ervaringen een plekje te geven. 

Na afloop van het mini-symposium is er gelegenheid om tot 18.00 samen te komen in het café van De Kreek om na te praten onder het genot van een drankje. Dit is optioneel en op eigen kosten.

We nodigen jou van harte uit om aanwezig te zijn bij het mini-symposium van LEV! 


Datum:

Zaterdag 2 oktober 2021


Agenda:

12.20 uur: Zaal open

12.45 uur: Opening

12.50 uur: Lezing Fleur Terpstra en Ingeborg de Groot

14.20 uur: Pauze

14.40 uur: Boekpresentatie Marianne Krijnsen "Mama, mag ik je iets vragen.."

15.20 uur: Pauze

15.50 uur: Lezing Femke Hovinga

17.20 uur: Afsluiting


Locatie:

De Kreek, Meetketting 1-3, 1689XD Zwaag


Kosten:

105 euro per persoon. Bij boeking voor 1 juli 2021 ontvangt u gratis het boek "Mama, mag ik je iets vragen..." Dit boek wordt tijdens het mini-symposium overhandigd. 


Via onderstaand formulier kunt u tickets bestellen voor het LEV mini-symposium. Na reservering ontvangt u de factuur voor de tickets. Zodra de factuur is voldaan krijgt u de tickets via de mail toegezonden en is uw reservering definitief. De tickets staan op naam en zijn gekoppeld aan een unieke code. Mocht u de tickets (ook) voor een ander bestellen geeft u dan bij opmerkingen de voor- en achternaam aan van deze persoon. 

Mocht u onverhoopt niet deel kunnen nemen aan het LEV mini-symposium dan kunt u tot uiterlijk 1 september 2021 uw ticket annuleren en wordt de aankoopprijs teruggestort minus de administratiekosten van 3,95 euro. Bij het onverhoopt niet doorgaan van het evenement zal het volledige bedrag teruggestort worden op uw rekening. Indien het evenement verplaatst wordt door onvoorziene omstandigheden zal LEV de ticket kosteloos omzetten naar de nieuw gekozen datum. Indien er door overmachtssituaties vervanging gezocht moet worden voor één van de sprekers zal LEV niet overgaan tot het (gedeeltelijk) terugbetalen van de ticket(s), maar met de beste intenties op zoek gaan naar een goede plaatsvervanger. Overige voorwaarden kunt u vinden bij Algemene voorwaarden.